VEEL GESTELDE VRAGEN

De vermelde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op 1 zijde, tenzij anders vermeld. Niet alle producten zijn geschikt voor een meerkleurendruk. Vraag het verkoopteam om advies.

Van uw bestelling ontvangt u per mail een orderbevestiging van het bestelde.

Na goedkeuring van de filmproef worden de bedrukte goederen m.u.v. calamiteiten binnen ca. 8 – 10 werkdagen verstuurd. Custommade en VO goederen hebben uiteraard langere levertermijnen.

Alle bestellingen ongeacht het totaalbedrag worden af fabriek geleverd. Wanneer wij zelf bezorgen berekenen wij € 5,00. Wordt het vervoer door derden geregeld dan worden de bezorgkosten doorberekend. Wij verzenden met PostNL of GLS Netherlands.

Indien vooraf of bij aflevering dient worden betaald, wordt u hiervan vooraf op de hoogte gesteld. Facturatie geschiedt normaliter op dezelfde dag als de goederen zijn geleverd. U ontvangt de factuur per mail. Betaling dienst binnen 8 dagen te na ontvangst van onze factuur te geschieden.

Al onze prijzen zijn in EURO en excl. BTW. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Ondanks het feit dat wij uiterste zorg besteden aan betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen.

Aristo Promotions aanvaardt geen enkele aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden van de informatie en prijzen op de website www.aristopromotions.nl

Bij de meeste order worden extra kosten in rekening gebracht als; instelkosten, aanloopkosten, transportverzekering, transportkosten, wijzingskosten, annuleringskosten, monsterkosten, drukproefkosten etc…

Alle kosten zijn excl. BTW.

Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00. U bent van harte welkom hier inspiratie op te doen. Graag van tevoren even bellen voor een afspraak.